De Keeper

"Een fantastisch evenement, dat gemaakt wordt door enthousiaste mensen"

Zo werd het 10e Sportweekend afgesloten door het nemen van een strafschop op Oscar Moens.
Eerder waren Joop Hiele, Edward Metgod, Edwin Zoetebier en niet te vergeten Herman Teeuwen (destijds keeper bij RKC in Waalwijk) geweest.
Het is voor de organisatie altijd weer een verrassing hoe een keeper uit het betaalde voetbal aankijkt tegen dit festijn, want voor de kinderen is dit iets om naar uit te kijken.
Herman Teeuwen was een welkome gast en hij heeft een enorme indruk achtergelaten bij niet alleen de kinderen maar ook de ouders en niet te vergeten de organisatie.
De wijze waarop hij met elk kind omging was fenomenaal. Het was zeer plezierig om mee samen te werken en voor hem was niets te veel.
Een ieder die zijn optreden heeft meegemaakt weet dit nog zeer goed te herinneren.

Het Sportweekend is in mei 2010 voor de 24e keer gehouden. Een fantastisch evenement, dat gemaakt wordt door enthousiaste mensen, die zich hiervoor enorm inzetten.
In 2010 was de organisatie in handen van Adrie Koert, Jolanda van Kampen, Leon Verhagen, Manon Meijboom, Hetty Buitendijk, Ron Waltmans, Diana Fernandez-Iglesias en Martien Snikkers.

De financiële steun voor het Sportweekend komt vooral van de plaatselijke middenstand. Sinds enkele jaren kunnen we ook rekenen op de steun van de Club van 50. Bijzonder is ook nog dat we voor het 24e Sportweekend ook een flinke bijdrage mochten ontvangen van E-ON Energie. Zonder de steun van die sponsoren was het nooit mogelijk geweest om het Sportweekend zonder verdere kosten voor de kinderen te kunnen houden.

De organisatie kijkt uit naar het 25e Sportweekend dat zoals het zich nu laat uitzien wederom uit drie dagen zal bestaan!

Auteur

Martien Snikkers

...